15 מפגשים, אחת לשבועיים
מסגרת 'הורים וילדים – יוצרים יחד' מכוונת לזמן איכות של הורה וילד בסביבה המוזיאלית ויצירה משותפת בסדנה. החוג מתקיים אחת לשבועיים ובמרכזו פעולה הן של ההורה והן של הילד ליצירת תקשורת משותפת ואינטימית תוך עבודה במגוון טכניקות.
החוג הינו שנתי ומתקיים, אחת לשבועיים, בשתי קבוצות גיל נפרדות
אנא קראו בקפידה את נהלי ההרשמה – לפני הרשמתכם לחוג – לחצו כאן >>
ט. חובה וחובה
ימי ראשון 18:30-17:00
ת.פתיחה 26.10.2025
גן חובה וכיתה א'
ימי ראשון 18:30-17:00
ת.פתיחה 02.11.2025
בחוג נשלב היכרות עם מושגים בסיסיים מעולם האמנות, כמו 'רישום', 'צבע', 'טקסטורה', 'התבוננות במציאות' ו'התבוננות בדמיון', עם יצירה חווייתית משותפת. הפעילות תכלול גם ביקור בתערוכות המוזיאון.
במרחב הדו-מימד נעבוד עם חומרים כמו עפרונות, צבעי מים, פנדה, גואש, אקוורל ואקריליק, תוך שימוש בטכניקות כגון קולאז', הדפס, גזירה והדבקה. במרחב התלת-מימד נתנסה וניצור בחימר, גבס, תחבושות גבס ונייר ועוד.
החוג בהנחיית גיל גורן, צייר ופסל, בוגר בית הספר הגבוה לאמנות קלישר. חי ויוצר בתל אביב. אצר והציג במסגרתן של תערוכות רבות בארץ. ניהל את הסדנא לאמנות רמת אליהו. מלמד בעמותת 'כנפיים' ובמוסדות שונים מזה 30 שנה, יוצר ומנחה פרויקטי אמנות וקהילה.